get link telefon  0723/625.988

Facebook
Twitter
Google Plus
Google Maps
Solicita oferta

Despre noi

despre-noiOvitires  este o firma infintata in 2012 , si care are o  expierenta potrivita  in domeniul echiparii utilajelor mai cu seama agricole,industriale,foestiere si altele!
acesta se datoreaza pasiunii de a gandi si a face inovatii de calitate in domeniul echipamentelor numite roti

Strategia  nostra consta in viziunea de realiza stocuri mari de jante ,anvelope, roti,camere aer, axe remorci si multe alte produse pentru a fi furnizorul potrivit nevoilor fiecarui client in parte

Profesionalismul nostru garanteaza succesul proiectului dumneavoastra in domeniul echiparilor cu roti in orice domeniu !

Iti usuram munca ta de fermier prin inovatii si idei cu totul si cu totul noi in domeniu agricol de la semanare pana la recoltare cu sugestii care sa
te ajute sa folosesti corect tractorul in raport cu dotarile echipamentelor din ferma ta si sa poti face fata si in viitor la ce vei cumpara mai nou exemplu
semanatoare sau alte masini  de atasare la tractor.

despre-noi-2Preturile noastre sunt de bun simt si respecta puterea de cumparare a fermierului si la nevoie folosim anumite posibilitati pt a usura accesul la rotile inguste!

calculam si proectam  la comanda dupa fiecare utilaj in parte jantele care sunt originale dupa indicatiile fabricantului si oferim preturi bune la echiparea cu anvelope Michelin, Kleber,Taurus, Trelleborg. Sectorul anvelope se imparte in anvelope uzate de ocazie si anvelope noi noute de dimensiuni populares rare.

oferim deasemenea la solicitare senile de tractoare si combine!

Va multumim si va rugam sa ne solicitati noi sau semiuzate  orice doriti din lista aceasta; anvelope sau roti de;tractor ,remorci,combine,excavatoare,si altele!