telefon  0723/625.988

Facebook
Twitter
Google Plus
Google Maps
Solicita oferta

Roti wole

roti-woleSuntem printre putinii din tara care putem furniza roti echipate pentru wole,si alte utilaje industriale cum ar fi autogredere,buldoescavatoare,vibrocompaqtoare,excavatoare ,stivuitoare

Garantam echipare cu anvelope premim de marca si buget in timp scurt si precizie maxima!

Ansamblul janta +anvelopa industriala reprezinta piesa de schimb vitala numita roata si care modifica utilitatea in aplicatii oricarui tip de utilaj de al caz ala caz asigurand un bun randament in timp util predarii oricarei lucrari !

Acesta este de fapt si sucesul nostru -aprecierea dv pentru rotile recomandate de Ovitires pentru dv

Roti echipament original tractoare

roti-echipament-original-tractoare1

Producatorii de utilaje agricole si industrial au nevoie de furnizori  de jante si anvelope...din pacate pentru multi ei nu au intodeauna informatii,personal sau timp sa se aprovizioneze cu cele mai eficiente produse!

La Ovitires avem acces la o gama larga de roti si anvelope de la o variata  gama de producatori!

Acestea include toate marcile premium de budget sau chiar resapate.

Oferta noastra consta in consilierea si recomandarea rotilor  potrivite atat utilajului cat si bugetului dumneavoastra!

Ovitires furnizeaza in prezent la la dealeri importanti de utilaje roti si ansambluri de roti inguste in variate echipari cu anvelope premim si de budget!

Deasemenea oferim rot inguste pentru utilaje de la producatori cheie; new holand,claaas,masey fergurson ,mecormick,jhon deere,deutz fahr,same,lamborghini,landini,fend ,fiat,valtra  pentru a numi cateva cu roti de specialitate disponibile pt a inlocui rotile standard de livrare  care erau pentru aplicatie de sosea ,industrie,santier sau alte aplicatii si ansambluri!

Daca ati cumparat un tractor de la o licitatie si este echipat cu rotile pomenite mai sus iar dv aveti nevoie sal reechipati pentru agricultura apelati la Ovitires cu incredere si veti vedea cu satisfactie ca ati reusit sa aveti tractorul care il doreati! Deasemenea va putem oferi axe complete cu roti inguste sau late gata umflate si montate pe axe pentru ansamlare directa pentru producatorii de remorci,carucioare,utilaje de erbicidat,linii de irigatii sau alte echipamente de specialitate tehnologica!

Roti pufoase pentru gazon si golf

roti-pufoase-pentru-gazon-si-golf

Pentru a intretine o suprafata frageda si gingasa de gazon ai nevoie sa folosesti un utilaj care sa aiba anvelopele potrivite pentru asa delicata treaba!

Nimeni nu vrea sa vada in gazonul lui sau un teren de sport care a costat zeci de mii de euro canale de roti in iarba si suprafete distruse cu desavarsire care inseamna facturi mari la costurile de refacere!

O modalitate da a intretine gazonul este utilajul care trebuie sa aiba rotile moi si suficient de late pe banda de rulare  pentru o distributie a greutatii aproape nula iar frageda iarba verde sa ramana ca si neatinsa!

Aceasta este o problema la care Ovitires a devenit expert in solutionarea acestor situatii de compromis!

Oferta noastra este foarte variata in domeniul modeleler de benzi cu aplicatie gazon , de aceea proiectam si recomandam rotile potrivite in functie de necesitatea fiecarui gazon  in parte

Suntem specialisti in conversii si calcule de softare si putem furniza axe complete si subasamble pentru orice producator de tractoare sau dealeri de utilaje.

Rotile pentru terenul de golf sunt roti pentru intretinerea si irigatie, roti ce nu afecteaza integralitatea si fragilitatea firului de iarba

source Tabel combinatii recomandate

Tractoare Tractoare compacte
Front Rear Front Rear
500/60-22.5 23.1-26 270/8.5-15 475/65R 20
44/18-20 18.4-26 23/8.5-12 29/12.0-15
136.R 24 16.9R 34   
480/65R 28 600/65R 38 Municipal Mowers
22.5-16.1 54/31.00-26 500/60-22.5 500/60-22.5
500/60R 22.5 700/50R 30.5 44/18.00-20 44/18.00-20
33/15.50-16.5 17.5R 24 13.6R 24 13.6R 24

 

Vizualizati imaginile produsului

click pe imagine pe o vizualizare mai ampla

roti-gazon roti-gazon2 roti-gazon3 roti-gazon-4

Roti cultivatoare,balotiere,pluguri,linii irigatie

roti-cultivatoareSe stie faptul ca toti romanii cauta sa ridice nivelul de tehica in agricultura dar trebuie sa faca eforturi financiare ceea ce este foarte greu.

Asa ca ei apeleaza de celemai multe ori la piata de utilaje  semiuzate!

Acestea de multe ori trebuie readuse in stare de functiune , exemplu o semanatoare are roti subtiri si care nu se mai gasesc  si trebuie inlocuite rotile cu acelasi diametru ca sa poate face aceiasi semanatura deoarece la o semanatoare rotatia completa a unei roti in diametru original inseamna precizie la caderea semintei in pamant la distante egale una de alta!

Asa ca este posibil sa puneti roti nepotrivite ca diametru iar samanta sa cada la intamplare sau prea des si munca dv sa insemne de fapt un mare dezavantaj!

Ei bine acest lucru il facem noi si nu numai pentru o semanatoare ci pentru toata gama de utilaje si masini cu aplicatie Agricola !

Vizualizati imaginile produsului

click pe imagine pe o vizualizare mai ampla

roti-cultivatoare-1 roti-cultivatoare-2 roti-cultivatoare-3 roti-cultivatoare-4 roti-cultivatoare-5

Roti combine

roti-combineNecesitatea schimbarii rotilor de combina se justifica datorita unui timp foarte lung in care combina sta iar anvelopa se degradeaza!

Recoltarea combinei la panta cu buncarul peste jumatate este un factor GENERAL in producerea penelor datorata  transferului de greutate pe o singura roata IN CAZUL IN CARE NU ARE SISTEM DE  EGALIZARE BALANSOAR/

Este un lucru normal deoarece nu putem sfida nici timpul nici legile fizicii dar putem preveni cu serie de masuri simple deterioarea rotilor prin stationarea in zone protejate termic cum ar fi hangare dar si asa daca anvelopele sunt de marci aftermarket ele pierd compusii chimici de elasticitate si devin casante prin intindere la noua reutilizare plus ca si resturile vegetale de la floarea soarelui sunt destul de dure iar efectul   de mitraliere a suprafetei din calea de rulare se poate vedea usor in momentul cand anvelopele sunt noi si asta nu din cauza in sine a anvelopei si a felulului de recoltare...
pentru ca recoltarea nu se face de jos ci se face de sus si  lasa tulpina mai  lunga sa se la lase la pamant dupa roata ..dar atunci fiind recoltata de jos  scurta este un factor distructiv ce  inteapa anvelopa si o face de nerecunoscut!

in mod normal combina este de recoltat nu de curatat terenul gata pentru arat acolo unde trebuie sa se vina cu alte utilaje care toace resturile vegetale din prima inainte ca anvelopa sa ajunga la ele si asta este un lucru nou care cu timpul speram sa il schimbam si noi in ROMANIA

- inlocuirea anvelopelor la 2-3 ani NE AJUTA SA RECUPERAM TIMP  CU PENELE PLUS CA LE PUTEM REVALORIFICA  LA UN PRET BUNICEL

- inlocuirea rotilor cu altele mai rezistente in primii 3-4 ani NE AJUTA SA CASTIGAM TIMPUL FAVORABIL RECOLTARII SI O REVALORIFICARE USOARA

VIZIUNEA DE A NE VEDEA DIN TIMP DEFECTELE NE AJUTA SA FIM EFICIENTI SI SA VALORIFICAM ORICE OPORTUNITATE CARE  SA NE REDUCA DIN CHELTUIELI SI SA PUTEM GENERA PROFIT !

NOI VA STAM LA DISPOZITIE CU TOATA GAMA DE JANTE  FACUTE SPECIAL SAU DIRECT DIN STOC STANDARD IN TIMP SCURT SI RAPORTATE LA COMBINA SI ZONA GEOGRAFICA DE LUCRU PLUS CU ANVELOPA POTRIVITA CU INDICELE DE SARCINA SUPERIOR TUTUTROR PROVOCARILOR DE GREUTATE SI RULAJ!

Roti gemene megatractoare

roti-gemene-mega-tractoare

Adaugarea tractiunii si reducerea tasarii solului sunt doar 2 din motivele necesare utilizarii rotilor duble

Aceste roti contribuie la un randament ridicat incepand chiar de la operatiunea ce ami de jos!

Rotile gemene sau jumelate sunt foarte potrivite pentru megatractoarele de pana la 200 cp si peste  si care utilizeaza sistemul de jante md-plus care au barele de prindere mai scurte facand neglijabila uzura in timpul uzurii de intoarcere a tractorului

Aceste bare au la capat un sistem de prindere tip gheara de pisica si care se aplica prin strangere pana la confirmarea de presare completa!

Avantajul acestei prinderi este:

  • montaj demontaj usor
  • siguranta si performanta in utilizare
  • o singura firma din Romania are asa ceva montat de firma noastra

Roti tehnologice (inguste) tractoare si masini erbicidat

Rotile inguste tehnologice sau mai bine zis echipamentele de roti tehnologice  sunt montate pe un numar tot mai mare de tractoare si masini agricole performante si autopropulasate de erbicidat care au ,,powershift'' si rapoarte diverse de tractiune

Sarcinile si situatiile  la care aceste roti trebuie sa faca fata sunt in crestere deoarece fermierii achizitioneaza semanatori mai performante cu granulatoare si capacitate de incarcare a cuvelor  mai mare si ca urmare pneurile ar trebui sa fie suficient de inguste si rezistente pentru a se potrivi pe centrul randurilor de cultura fara a deteriora plantele si deasemenea o inaltime suficient de mare pentru a asigura un spatiu de trecere pe deasupra sufficient plantelor in perioada de vegetatie !

In acelasi timp anvelopele trebuie sa ofere o amprenta la sol cat mai mare pt a reduce presiunea de tasare a solului si a nu crea canale etanse care sa retina apa necesara plantelor .pentru acest lucru putem face calculele pana la epuizare raport greutate si tip sol pentru a determina echipamentul de roti inguste potrivit cu cea mai buna flotabilitate (plutire}la sol data fiind expierenta ce o avem in acest sens din anii din urma am ajuns si la jumelarea rotilor inguste in tandem lucru rar in ROMANIA dar care romanii surprinzator vor sa il foloseasca!

Combinatile de roti inguste  sau late jumelate trebuiesc facute in diverse moduri de specialitate care asigura o distributie a greutatii centrala si o forta de tractiune cinematica raportat exact in mijlocul tubului conector egala distantei dintre mijlocul celor doua puncte de tractiune!

O semanare cu roti necorespunzatoare poate aduce numeroase dificultati in timpul perioadei de recoltare si a pierde timpul favorabil semanarii culturii urmatoare

Rotile inguste trebuie sa indeplineasca criteria de stabilitate elasticitate si flexibilitate  spre a spori comfortul operatorului care lucreaza cu viteza destul de mare pe intervalul de culturi agricole

Rotile inguste speciale sunt foarte inalte si trebuie sa faca fata la greutati destul te mari atat pe tractoare cat si pe erbicidatoare autopropulsate

Fortele exercitate pe aceste roti inguste foarte inalte sunt extreme chiar si la cele mai blande pante. Rotile cu jante sau anvelope cu insuficienta calitativa se pot crapa sau produce accidente pe aceste pante sau in cel mai bun caz sa scape aer anvelopa si sa se lase pe pana !

Avem oportunitatea de  fi furnizorii dv in timp scurt cu anvelope premium si de budget comform necesitatilor fiecarui fermier in parte

Stocul nostru este pregatit atat pentru roti inguste standard cat si pentru roti de specialitate duble twin in jumelare sau simple foarte inale pana la 2m sau peste depinde ce doreste fiiecare

Compania noastra are foarte mare grija sa consilieze si sa dea solutii corecte la fiecare tractor in parte!

Rotile inguste pot fi livrate cu flansa fixa sudata sau detasabila in 8 moduri cu prindere  in 8raze !

Combinatii recomandate

FRONT REAR
320/85R 38  320/95R 54 
11.2R 36  13.6R 48 
14.9R 30  14.9R 46 
11.2R 32  12.4R 46 
11.2R 38  12.4R 52 

Vizualizati imaginile produsului

click pe imagine pe o vizualizare mai ampla

roti-tehnologice2 roti-tehnologice3 roti-tehnologice4 

Roti implement

roti-implement

Este un fapt recunoscut de mult ca pneurile de flotabilitate sunt o investitie excelenta si ar trebui sa fie montate individual pe fiecare axa de utilaj cu sarcina ridicata de incarcatura  cum ar fi ;tractoare grele,combine de capacitate mare,remorci de volum si greutate si altele

Anvelopele late pe banda de rulare permit o distributie mai mare a greutatii pe sol care este destul de fragil sub o suprafata ingusta a unei roti de camion rutier de exemplu!

Acest effect de distributie pe o suprafata mare se cheama de fapt flotabilitate si este de fapt lucrul principal care previne neaccidentarea terenului care ar presupune o refacere cu multe costuri , nervi si efort  cat si uzarea utilajelor
orice utilaj cu roti implement ruleaza lejer cu sarcina pe un teren  agricol pe cand un camion este un adevarat  chin cu urme de canale si tasare maxima !

Va putem oferi o varietate de roti si anvelope de flotabilitate pentru toate tipurile de utilaje agricole

Experienta si cunostintele noastre tehnice va stau la dispozitie pentru a va consilia in alegerea rotilor potrivite ca optima solutie pentru utilaju dv . Amintiti-va ca intodeauna dimensiunile indicate de producator pot varia pt a reduce din costuri si a va incadra in bugetul dv!

Indiferent de utilaj Ovitires va poate furniza in timp scurt daca nu pe loc rotile de necesare la preturi cat se poate de bun simt.

 

Combinatii populare

Combines

Tractor pe fata

Tractor spate

520/60 R Xeobib 900/50 R 42
710/55 R 30 650/60 R 38 Xeobib
540/65 R 30 710/70 R 38 
600/65 R 28  1050/50 R 32 
54/31.00-26  900/55 R 32 
700/R 26.5  800/65 R 32 
48/25-20  66/43-25
 
 

JCB FASTRAC din fata

JCB FASTRAC din spate

700/50 R 26.5  700/50 R 26.5 
800/45 R26.5  800/45 R26.5 
  Combines
900/50 R 32   550/60-22.5
800/65 R 32  600/55-26.5 
 750/65 R 26  560/45-22.5
 
 

TRAILER/IMPLEIMENTS

550/45-22.5 500/60-22.5
550/60-22.5 560/60 R 22.5
560/45 R 22.5 500/50-17
400/60-15.5  

Vizualizati imaginile produsului

click pe imagine pe o vizualizare mai ampla

roti-implement 1 roti-implement2 roti-implement3