telefon  0723/625.988

Facebook
Twitter
Google Plus
Google Maps
Solicita oferta

Remorci IMPLEMENT

roti-remorci1Avem cea mai complete gama de roti remoci pentru axe simple si in tandem cu aplicatie universala  pentru rulare sosea - teren recoltare. De obicei remorcile actuale se echipeaza cu roti late implement dar avem si varianta veche rutiera simpla sau dubla!

Vizualizati imaginile produsului

click pe imagine pe o vizualizare mai ampla

roti-remorci2 roti-remorci3 

TWIN

roti-twinJumelarea este folosita in necesitati vitale de a mari tractiunea si de a reduce tasarea solului cum si la prevenirea rasturnarii tractorului in pante de lucru abrupte

Vizualizati imaginile produsului

click pe imagine pe o vizualizare mai ampla

roti-twin-1 roti-twin-2 roti-twin-3 roti-twin-4 roti-twin-5

SDR-Superdemontabil

janta-model-sdrEste cea mai mobila din toate punctele de vedere fiind aplicabila universal la orice utilaj tip de cultura sau situatie de urgenta in improvizatie pe moment.

Janta model SDR -este regina mobilitatii - deoarece ea are cea mai mare mobilitate si versatilitate in 8 moduri care a revolutionat  modul de munca al fermierului in cel mai unic mod posibil de a deschide imaginatia nelimitat in improvizatii si metode de a intra in spatii inguste fara sa strici nimic sau de a adapta pe alte utilaje!

Avantaje - mobilitate maxima si valoare in timp!

Dezavantaje - supraveghere necesara  a suruburilor de la stelute sa fie stranse Ia primele or de lucru dupa care sunt ok.

Vizualizati imaginile produsului

click pe imagine pe o vizualizare mai ampla

janta-model-sdr-1 janta-model-sdr-2

RINGFIT

janta-model-RINGFITJanta cu mobilitate patrulatera si rezistenta deosebita in aplicatie pentru tractoare multifunctionale de forta si precizie.

JANTA MODEL RINGFIT - este regale in robustete si mobilitate in 4 moduri !

Este o janta  care face fata la situatii extreme de transfer greutate la panta pe o singura roata dar care este si mobila din punct de vedere al culturilor sau utilajelor! este aplicabila tractoarelor de 150 cp-180 cp-200cp-250-300 cp in sistem simplu sau dublu pt evitarea compactarii solului

Avantaje: mobilitate suficienta si rezistenta mare la sarcini de incarcaturi

Dezavantaje : necesita supravegherea prezoanelor de la stelute la primele 4 ore dupa fixarea ecartamentului.

Vizualizati imaginile produsului

click pe imagine pe o vizualizare mai ampla

janta-model-RINGFIT-2 janta-model-RINGFIT-1

Model QUADRAFIX

 janta-model-quadrafix Janta cu aplicatie diversa pentru solutii rapide de moment in situatii critice. Janta model Quadrafix se numeste asa deoarece este o janta cu prinderea stelutei in 4 colturi si este o janta de factura veche dar redusa ca si mobilitate de ecartament productie fiind in acelasi timp accesibila timp real si productie in costuri minime !