telefon  0723/625.988

Facebook
Twitter
Google Plus
Google Maps
Solicita oferta

Remorci IMPLEMENT

roti-remorci1Avem cea mai complete gama de roti remoci pentru axe simple si in tandem cu aplicatie universala  pentru rulare sosea - teren recoltare. De obicei remorcile actuale se echipeaza cu roti late implement dar avem si varianta veche rutiera simpla sau dubla!

go to site Vizualizati imaginile produsului

click pe imagine pe o vizualizare mai ampla

roti-remorci2 roti-remorci3 

TWIN

roti-twinJumelarea este folosita in necesitati vitale de a mari tractiunea si de a reduce tasarea solului cum si la prevenirea rasturnarii tractorului in pante de lucru abrupte

Vizualizati imaginile produsului

click pe imagine pe o vizualizare mai ampla

roti-twin-1 roti-twin-2 roti-twin-3 roti-twin-4 roti-twin-5

SDR-Superdemontabil

janta-model-sdrEste cea mai mobila din toate punctele de vedere fiind aplicabila universal la orice utilaj tip de cultura sau situatie de urgenta in improvizatie pe moment.

Janta model SDR -este regina mobilitatii - deoarece ea are cea mai mare mobilitate si versatilitate in 8 moduri care a revolutionat  modul de munca al fermierului in cel mai unic mod posibil de a deschide imaginatia nelimitat in improvizatii si metode de a intra in spatii inguste fara sa strici nimic sau de a adapta pe alte utilaje!

Avantaje - mobilitate maxima si valoare in timp!

Dezavantaje - supraveghere necesara  a suruburilor de la stelute sa fie stranse Ia primele or de lucru dupa care sunt ok.

Vizualizati imaginile produsului

click pe imagine pe o vizualizare mai ampla

janta-model-sdr-1 janta-model-sdr-2

RINGFIT

janta-model-RINGFITJanta cu mobilitate patrulatera si rezistenta deosebita in aplicatie pentru tractoare multifunctionale de forta si precizie.

JANTA MODEL RINGFIT - este regale in robustete si mobilitate in 4 moduri !

Este o janta  care face fata la situatii extreme de transfer greutate la panta pe o singura roata dar care este si mobila din punct de vedere al culturilor sau utilajelor! este aplicabila tractoarelor de 150 cp-180 cp-200cp-250-300 cp in sistem simplu sau dublu pt evitarea compactarii solului

Avantaje: mobilitate suficienta si rezistenta mare la sarcini de incarcaturi

Dezavantaje : necesita supravegherea prezoanelor de la stelute la primele 4 ore dupa fixarea ecartamentului.

Vizualizati imaginile produsului

click pe imagine pe o vizualizare mai ampla

janta-model-RINGFIT-2 janta-model-RINGFIT-1

Model QUADRAFIX

 janta-model-quadrafix Janta cu aplicatie diversa pentru solutii rapide de moment in situatii critice. Janta model Quadrafix se numeste asa deoarece este o janta cu prinderea stelutei in 4 colturi si este o janta de factura veche dar redusa ca si mobilitate de ecartament productie fiind in acelasi timp accesibila timp real si productie in costuri minime !