Anvelope

anvelope utilaje agricole

anvelope pentru utilaje

anvelope noi agricole

anvelope utilaje constructii si agricole

Anvelope pentru utilaje agricole - Anvelope utilaje construcţii - Anvelope rutiere camioane - Anvelope semiremorci - Anvelope motostivuitoare sau forestiere

ANVELOPE AGRICOLE
ANVELOPE AGRICOLE

Anvelope agricole pentru toate tipurile de teren. Este foarte important ca aceste tipuri de anvelope să se potrivească exact cu modelul tractorului deținut de agricultor, deoarece în caz contrar acestea nu se vor potrivi pentru utilajul dvs.

ANVELOPE RUTIERE CAMIOANE
ANVELOPE RUTIERE CAMIOANE

Sunt anvelope de șosea în general accesibile la raportul calitate-preț, semiuzate și noi depinde de aplicația și bugetul fiecăruia.

ANVELOPE SEMIREMORCI
ANVELOPE SEMIREMORCI

Sunt anvelope speciale care se montează în moduri superbalon sau jumelat pentru a asigura o bună stabilitate transportului de lichide cu tendință destabilizatoare.

ANVELOPE AUTOGREDERE
ANVELOPE AUTOGREDERE

Sunt utilaje de amenajare drumuri cu capacitate de nivelare deosebită și utilizează roți de 20-24 și rareori 25 țoli.

ANVELOPE BULDOEXCAVATOARE
ANVELOPE BULDOEXCAVATOARE

Sunt anvelope cu aplicație industrială, multifuncționale în construcții și alte domenii de amenajare și întreținere. Dimensiunile sunt: 10.0 sau 12-16,5..16,9-28/18,4-26 12,5-18/15,5-18 și altele radiale ex: 440/80R28 sau 440/80-26.

ANVELOPE WOLE
ANVELOPE WOLE

Sunt utilaje de mare capacitate de încărcare și decopertare în domeniul construcțiilor. Dimensiuni utilizate: sunt toate pe 25 țoli cu diverse aplicații și rareori pe dimensiuni atipice de 29 și 33 țoli.

ANVELOPE VIBROCOMPACTOARE
ANVELOPE VIBROCOMPACTOARE

Sunt anvelope special concepute pentru a emite vibrații spre sol. Scopul este de a-l face cât mai dens și compact posibil. De obicei ele sunt doar pe 26 țoli și rareori pe 34 sau 24 țoli.

ANVELOPE MOTOSTIVUITOARE
ANVELOPE MOTOSTIVUITOARE

Sunt anvelope de mare presiune și capacitate de încarcare. Dimensiunile populare sunt: 8-9 țoli/10 țoli/12 țoli/15 țoli.

ANVELOPE FORESTIERE
ANVELOPE FORESTIERE

Sunt utilaje de lucru în exploatarea parcelelor forestiere, care lucrează în regim sever și agresiv pe teren stâncos și semi-stâncos cu înclinații de pantă mari și dificile. Dimensiunile se termină cu un sfert de țol și jumatate cum ar fi 26,5/22,5.

ANVELOPE GENIU CIVIL
ANVELOPE GENIU CIVIL

Sunt anvelope pentru utilaje micuțe și agile cum ar fi mustang sau bobcat și alte asemenea lor. Oferta noastră este variată și la anvelopele noi dar și la semiuzate.

Răspundem prompt la cererile dumneavoastră cu informații și oferte personalizate pentru echiparea corectă a utilajului agricol.