Roți utilaje construcții

roti utilaje constructii

roata utilaj constructii

jante pentru utilaje constructii

anvelope roti utilaje constructii

Roată utilaj contrucții - Roți pentru utilaje contrucții - Jante şi anvelope pentru roți wole, buldoexcavatoare, vibrocompactoare, excavatoare și stivuitoare.

Calitate și profesionalism
Echipamente originale

Suntem printre puținii comercianți din țară ce putem furniza roți echipate pentru utilaje contrucții cum ar fi autogredere, buldoexcavatoare, vibrocompactoare, excavatoare și stivuitoare.

Oferim clienților noștri o gamă variată și garantăm echiparea cu anvelope premium de marcă și precizie maximă în cel mai scurt timp. Ansamblul jantă și anvelopă industrială reprezintă piesa de schimb vitală numită roată.

Aceasta modifică utilitatea în aplicații a oricărui tip de utilaj de la caz la caz asigurând un bun randament în timp util predării oricarei lucrări. Anvelopele noastre pentru utilaje contrucții sunt construite pentru a rezista oricărei sarcini aplicate. Știm că muncești din greu și că ai nevoie și ca anvelopele tale să muncească din greu.

Când anvelopele utilajului dumneavoastră încep să se uzeze, treaba nu merge la fel de bine și vă puteți pune în pericol.

ROȚI TEHNOLOGICE

Comercializăm o gamă variată de echipamente pentru tractoare: roți, jante, anvelope și accesorii destinate agriculturii. Deținem produse de cea mai bună calitate și experiența dobândită ne ajută să oferim consiliere specializată pentru fiecare tip de utilaj, sfaturi și soluții pentru întreținerea acestora. Dăm dovadă de profesionalism și răspundem cu promptitudine fiecărei solicitări. Prețurile noastre sunt accesibile în raportul calitate-preț și oferim o gamă largă de produse adaptate fiecărui buget, astfel încât achiziționarea acestora să nu fie imposibilă.

Roţi tehnologice
Vehicule grele

Furnizăm o gamă largă de anvelope utilaje construcții, anvelope agricole și anvelope industriale. Comercializăm cauciucuri utilaje construcții – industriale (anvelope încărcător, anvelope stivuitor, anvelope buldoexcavator, anvelope compactor, anvelope greder, anvelope excavator, anvelope dumper, anvelope miniîncărcător, anvelope macara, anvelope forestiere etc.) și cauciucuri agricole (anvelope tractor, anvelope combină, anvelope disc, anvelope semănătoare, anvelope remorcă și altele) la prețuri competitive.

Gama de anvelope agricole și anvelope utilaje construcții cuprinde produse special concepute pentru echipamente destinate aplicațiilor din aceste domenii de activitate. Dată fiind utilizarea lor, anvelopele agroindustriale trebuie să ofere performanțe bune în regim de lucru intens, sub sarcini solicitante.

Astfel, cauciucurile agroindustriale trebuie să aibă o mare rezistență la uzură și performanțe solide privind consumul de carburant, să beneficieze de o bună tracțiune pe diferite tipuri de teren (zone agricole, suprafețe accidentate, terenuri nisipoase, cu pietriș, mlăștinoase).

Răspundem prompt la cererile dumneavoastră cu informații și oferte personalizate pentru echiparea corectă a utilajului agricol.