Roți gemene megatractoare

roti gemene megatractoare

roti duble tractoare

roata dubla pentru utilaj

roti gemene pentru tractoare

Roți gemene megatractoare - Utilizarea roților duble pentru utilaje agricole - Creșterea productivității folosind roți gemene la tractor.

Avantajele echipării
Roți megatractoare

Una dintre funcțiile principale ale sistemelor cu două roți este de a crește tracțiunea tractorului atunci când se efectuează lucrări grele prin creșterea zonei de tracțiune cu solul și, în același timp, reducerea presiunii asupra solului.

Utilizarea roților duble reduce presiunea la sol, care este de 1,5-2 ori reduce gradul de compactare în șenile tractorului, crește permeabilitatea agregatelor la umiditate ridicată și crește tracțiunea acestora. Acest lucru este deosebit de important în primele etape ale lucrărilor de primăvară pe câmp la niveluri ridicate de umiditate a solului.

Oamenii de știință au estimat sistemele de prelucrare a solului și au concluzionat că roțile tractorului afectează productivitatea. Aceștia recomandă utilizarea solului cu tractor cu două roți. Pe baza rezultatelor experimentelor științifice, sistemul de suspensie al echipamentelor grele de prelucrare are un efect dăunător asupra solului: densitatea acestuia crește, iar capacitatea de absorbție scade. În consecință, randamentul este redus la 30%.

ROȚI TEHNOLOGICE

Comercializăm o gamă variată de echipamente pentru tractoare: roți, jante, anvelope și accesorii destinate agriculturii. Deținem produse de cea mai bună calitate și experiența dobândită ne ajută să oferim consiliere specializată pentru fiecare tip de utilaj, sfaturi și soluții pentru întreținerea acestora. Dăm dovadă de profesionalism și răspundem cu promptitudine fiecărei solicitări. Prețurile noastre sunt accesibile în raportul calitate-preț și oferim o gamă largă de produse adaptate fiecărui buget, astfel încât achiziționarea acestora să nu fie imposibilă.

Perfomanțe ridicate
Roți duble

Utilizarea roților duble ale tractorului reduce presiunea pe sol, ceea ce reduce la minimum efectele enumerate. Utilizarea roților pereche ale tractorului necesită o schimbare a gabaritului, creșterea tehnologiei capacității de tracțiune, creșterea permeabilității și stabilității, de exemplu, soluri umede. O astfel de capacitate de ridicare crescută a roților tractorului permite obținerea unor performanțe ridicate în funcționare.

Tehnica folosită cu roți duble poate fi combinată cu echipamente suplimentare pentru tratarea suprafeței solului cu îngrășământ, semănat, fertilizarea plantelor, câmpuri și pajiști de lucru, arat, tratarea umidității solului și altele. Astfel de roți pentru tractoare cresc productivitatea și ajută la reducerea costurilor pentru întreținerea echipamentelor.

Roțile duble măresc zona de contact a anvelopei cu solul. Sub presiunea corectă a aerului în roțile duble ale anvelopelor, greutatea totală a mașinii este distribuită pe o zonă mai mare de contact între anvelopă și sol. Rezultatul este o lipsă de urme adânci și lipsa compactării solului.

ASISTENȚĂ ȘI SOLUȚII

Pentru a lucra cât mai corect și eficient este nevoie să faci o alegere potrivită în echiparea utilajelor. Roțile cu jante sau anvelope cu insuficiență calitativă, se pot crăpa sau produce accidente. Compania noastră vă pune la dispoziție în timp scurt anvelope premium, adaptate oricărui buget, conform necesităților dumneavoastră. Oferim soluții complete pentru echiparea utilajelor agricole.

Domenii de aplicare
Anvelope duble

Anvelopele duble își găsesc aplicarea în cultivarea solului, și mai ales în patul semințelor. Roțile suplimentare permit reducerea în continuare a presiunii în anvelope și, prin urmare, a presiunii pe sol. Utilizarea tractorului cu două roți este o mașină versatilă care poate fi folosită la arat sau la lucrări de transport pe drumurile publice.

Se va aprecia că atunci când funcționează cu anvelope duble, presiunea aerului tractorului în anvelope ar trebui să fie cu 0,02 MPa mai mică decât miezul și roțile anvelopei. Testele au arătat că utilizarea roților duble reduce alunecarea cu 20 … 36%, consumul de combustibil cu până la 15% și crește productivitatea tractorului cu până la 15%.

Testate în condiții dificile de-a lungul multor ani, sistemele cu roți duble vă oferă avantajul unei flotații sporite (mai puțină compactare a solului și mai puține daune aduse culturilor și pășunilor) și tracțiunii (deoarece există mai multe urechi pe anvelopă, adică o amprentă la sol mai mare), precum și stabilitate îmbunătățită, un atu excepțional pe teren deluros.

Răspundem prompt la cererile dumneavoastră cu informații și oferte personalizate pentru echiparea corectă a utilajului agricol.