Roți tracțiune cu bandă lată

roti tractiune cu banda lata

roti banda lata tractor

roti tractiune pentru tractoare

roți tracțiune cu bandă lată utilaje agricole

Roți tracțiune cu bandă lată - Pneuri de flotabilitate - Anvelope şi jante pentru roți tractor cu bandă lată.

Distribuție mai mare a greutății
Anvelope late

Anvelopele late pe bandă de rulare permit o distribuție mai mare a greutății pe sol (care este destul de fragil) sub o suprafață îngustă, de exemplu: a unei roți de camion rutier.

Acest efect de distribuție pe o suprafață mare poartă denumirea de flotabilitate și este de fapt lucrul principal care previne neaccidentarea terenului care ar presupune o refacere cu multe costuri, nervi, efort cât și uzara utilajelor.

Orice utilaj cu roți implement, rulează lejer cu sarcina pe un teren agricol, pe când pentru un camion este un adevarat chin cu urme de canale și tasare maximă. Beneficiile anvelopelor de flotație se găsesc în toate tipurile de condiții, dar ele chiar strălucesc atunci când sunt folosite pe soluri grele, umede și ușor de compactat.

Roțile tracțiune cu bandă lată trebuie să fie montate individual pe fiecare axă de utilaj cu sarcina ridicată de încărcătură cum ar fi: tractoare grele, combine de capacitate mare, remorci de volum și greutate.

ROȚI TEHNOLOGICE

Comercializăm o gamă variată de echipamente pentru tractoare: roți, jante, anvelope și accesorii destinate agriculturii. Deținem produse de cea mai bună calitate și experiența dobândită ne ajută să oferim consiliere specializată pentru fiecare tip de utilaj, sfaturi și soluții pentru întreținerea acestora. Dăm dovadă de profesionalism și răspundem cu promptitudine fiecărei solicitări. Prețurile noastre sunt accesibile în raportul calitate-preț și oferim o gamă largă de produse adaptate fiecărui buget, astfel încât achiziționarea acestora să nu fie imposibilă.

Amprentă mai largă pe sol
Pneurile de flotabilitate

Anvelopele de flotație oferă o amprentă mai mare pentru a distribui greutatea pe o suprafață mai mare pentru o compactare mai mică și o mai bună manevrare. Anvelopele de plutire sunt construite cu cea mai recentă tehnologie pentru a oferi anvelope de cea mai bună calitate pentru nevoile dumneavoastră, fie că este vorba de echipamente agricole, echipamente grele sau camioane grele.

Spre deosebire de anvelopele standard care subliniază caracteristicile benzii de rulare pentru tracțiune, anvelopele de flotație sunt special concepute pentru a „pluti” pe suprafețe nisipoase și sedimente libere.

Anvelopele de flotație sunt cunoscute în ferme și în industriile agricole, unde abilitatea de a pluti este o necesitate. Pe lângă menținerea vehiculelor agricole deasupra solului, anvelopele de plutire minimizează perturbarea solului în mediile agricole, în comparație cu alte tipuri de anvelope care ar săpa și ar deteriora solul.

ASISTENȚĂ ȘI SOLUȚII

Pentru a lucra cât mai corect și eficient este nevoie să faci o alegere potrivită în echiparea utilajelor. Roțile cu jante sau anvelope cu insuficiență calitativă, se pot crăpa sau produce accidente. Compania noastră vă pune la dispoziție în timp scurt anvelope premium, adaptate oricărui buget, conform necesităților dumneavoastră. Oferim soluții complete pentru echiparea utilajelor agricole.

Domenii de aplicare multiple
Tracțiune cu bandă lată

Există multe beneficii în utilizarea anvelopelor de flotație. Un avantaj este că oferă o aderență suplimentară pe suprafețe mai libere și mai moi. Acest lucru a făcut ca anvelopele de flotație să fie deosebit de populare pentru utilizare în agricultură și industriile agricole.

Nu numai că sunt superioare suprafețelor libere și moi, ele sunt, de asemenea, favorizate față de alte tipuri de anvelope, deoarece anvelopele de flotație sunt capabile să minimizeze cantitatea în care deranjează suprafața.

Alte anvelope de teren comparabile sunt foarte probabil să lase în urma lor urme mari, care pot fi inestetice și perturbatoare. Pe de altă parte, anvelopele cu flotație, datorită benzii de rulare mai puțin adânci și corpului mai lat nu vor lăsa urme vizibile.

Un alt avantaj este că oferă o călătorie mai lină pe teren accidentat. Acest lucru se datorează faptului că, datorită dimensiunilor lor foarte mari, sunt capabile să absoarbă o mulțime de șocuri și lovituri care altfel ar fi transferate vehiculului și șoferului.

Răspundem prompt la cererile dumneavoastră cu informații și oferte personalizate pentru echiparea corectă a utilajului agricol.