Roți înguste

roti inguste tehnologice

roti inguste agricole

roata ingusta pentru utilaje

jante si anvelope pentru roti inguste

Roți tehnologice înguste - Roți înguste utilaje agricole - Roată îngustă pentru utilaj agricol - Anvelope şi jante pentru roți înguste.

Avantajele echipării corecte
Roți pentru utilaje

Semănatul reprezintă pentru fermieri lucrarea agricolă de care depinde în mare măsură recolta. Este extrem de important ca semănatul să se facă în perioada optimă iar fermierul știe că o recoltă bogată depinde și de respectarea distanței între rânduri.

Roțile înguste în prezent sunt montate atât pe mașini de erbicidat cât și pe tractoare și mașini agricole. Pneurile cu care sunt echipate fiind pe de o parte suficient de înguste încât să încapă între rânduri iar pe de alta îndeajuns de înalte astfel încât să permită un spațiu suficient pentru trecerea tractorului pe deasupra plantelor. În egală măsură, pneurile roților înguste nu trebuie să exercite o presiune prea mare asupra pământului pe care calcă, ceea ce înseamnă că e nevoie de o amprentă cât mai mare la sol.

Semănatul făcut cu tractoare cu roți necorespunzătoare va avea efecte negative când vine recoltatul și poate întârzia următoarea perioadă de semănat. Roțile înguste sunt supuse unui efort intens în condiții de lucru în pantă iar dotarea tractorului cu un set de roți de calitate inferioară poate duce la accidente.

ROȚI TEHNOLOGICE

Comercializăm o gamă variată de echipamente pentru tractoare: roți, jante, anvelope și accesorii destinate agriculturii. Deținem produse de cea mai bună calitate și experiența dobândită ne ajută să oferim consiliere specializată pentru fiecare tip de utilaj, sfaturi și soluții pentru întreținerea acestora. Dăm dovadă de profesionalism și răspundem cu promptitudine fiecărei solicitări. Prețurile noastre sunt accesibile în raportul calitate-preț și oferim o gamă largă de produse adaptate fiecărui buget, astfel încât achiziționarea acestora să nu fie imposibilă.

Echipament profesional
Randament crescut

Există niveluri foarte diferite de tehnologie în modelele de anvelope agricole înguste. Cele mai bune vă permit să creșteți sarcina, să reduceți numărul de treceri pe câmp și să economisiți combustibil și timp.

Dezvoltarea unei anvelope înguste necesită efectiv un nivel foarte ridicat de tehnicitate, deoarece acest tip de anvelopă se confruntă cu o serie de cerințe greu de rezolvat, cu forțe opuse și trebuie să poată suporta o sarcină grea cu un petec de contact foarte mic cu solul, păstrându-și robustețea și stabilitatea mare.

Principala utilizare a anvelopelor înguste fiind păstrarea semănăturilor tinere, pentru a permite tractorului să treacă între rânduri fără a avea impact asupra dezvoltării culturii.

Dacă lucrați cu o anvelopă de lățime standard la tractor, veți deteriora inevitabil o parte din plante, ceea ce duce la o pierdere a randamentului când vine vorba de timpul de recoltare.

ASISTENȚĂ ȘI SOLUȚII

Pentru a lucra cât mai corect și eficient este nevoie să faci o alegere potrivită în echiparea utilajelor. Roțile cu jante sau anvelope cu insuficiență calitativă, se pot crăpa sau produce accidente. Compania noastră vă pune la dispoziție în timp scurt anvelope premium, adaptate oricărui buget, conform necesităților dumneavoastră. Oferim soluții complete pentru echiparea utilajelor agricole.

Alegerea anvelopelor
Productivitate

În timpul creșterii culturilor, anvelopele înguste sunt o alegere firească pentru a rezolva această problemă, dar modelul de anvelopă trebuie ales cu grijă. Anumite criterii trebuie îndeplinite pentru a se asigura că se obține o productivitate foarte bună.

Deoarece anvelopa nu are o zonă mare de contact cu solul, forma crampoanelor unei anvelope înguste trebuie să fie special adaptată la tracțiune și să permită o autocurățare perfectă pentru a evita alunecarea.

Alegeți anvelope ale căror urechi au unghiuri duble, unul pentru a obține o bună prindere pe sol și altul pentru a limita acumularea de pământ între urechi.

Trebuie să puteți lucra cu o presiune de umflare scăzută atunci când este vital să evitați compactarea inutilă, dar trebuie să puteți lucra și cu o presiune mare de umflare pentru operațiunile de împrăștiere/pulverizare cu brațe mari, pentru a suporta mai multă sarcină și a reduce numărul de treceri pe câmp.

Răspundem prompt la cererile dumneavoastră cu informații și oferte personalizate pentru echiparea corectă a utilajului agricol.