Jante

jante utilaje agricole si constructii

jante pentru utilaje

jante pentru remorci

jante pentru utilaje agricole

Jante pentru utilaje - Jante Remorci Implement - Jante model Rondofix - Jante ringfit - Jante SDR-Superdemontabil - Jante Twin - Jante Quadrafix - Jante Starfix - Jante pentru utilaje agricole

JANTE REMORCI IMPLEMENT
JANTE REMORCI IMPLEMENT

Gamă completă de roți (remorci) pentru axe simple și în tandem cu aplicație universală pentru rulare soșea – teren recoltare. Remorcile actuale se echipează cu roți late implement dar avem și varianta veche rutieră simplă sau dublă.

JANTE RONDOFIX
JANTE RONDOFIX

Janta model Rondofix este foarte robustă, folosită în general pentru echiparea combinelor, tractoarelor mari de forță și în aplicația tehnică a tractoarelor și a echipamentelor de erbicidat pe cale îngustă dar care este limitată din punct de vedere al mobilității în modificarea ecartamentului.

JANTE RINGFIT
JANTE RINGFIT

Cu mobilitate patrulateră și rezistență deosebită în aplicație pentru tractoare multifuncționale de forță și precizie. Janta ringfit este regală în robustețe și mobilitate în 4 moduri. Rezistentă la situații extreme de transfer, greutate la pantă pe o singură roată dar care este și mobilă din punct de vedere al culturilor sau utilajelor. Este aplicabilă tractoarelor de 150 CP, 180 CP, 200 CP, 250-300 CP, în sistem simplu sau dublu.

JANTE SDR SUPERDEMONTABIL
JANTE SDR SUPERDEMONTABIL

Este cea mai mobilă din toate punctele de vedere fiind aplicabilă universal la orice utilaj tip de cultură sau situație de urgență în improvizație pe moment. Janta model SDR prezintă cea mai mare mobilitate și versatilitate în 8 moduri, care a revoluționat modul de muncă al fermierului în cel mai unic mod posibil de a deschide imaginația. Nelimitat în improvizații și metode de a intra în spații înguste fără să strici nimic și se poate adapta pe alte utilaje.

JANTE TWIN
JANTE TWIN

Jumelarea este folosită în necesități vitale de a mări tracțiunea și de a reduce tasarea solului dar și la prevenirea răsturnării tractorului în pante de lucru abrupte.

JANTE QUADRAFIX
JANTE QUADRAFIX

Jantă cu aplicație diversă pentru soluții rapide de moment în situații critice. Este o jantă cu prinderea steluței în 4 colțuri și este o jantă de factură veche, redusă ca și mobilitate de ecartament, producția fiind în același timp accesibilă în timp real la costuri minime.

JANTE STARFIX
JANTE STARFIX

Jantă cu aplicație diversă și comandă prealabilă, cu indicative la fiecare tractor în parte. Este un model de jantă cu steluță în 8 raze de prindere cu 2 modele evantai și steluță, fiind mai mult pentru tractoare de 65 , 85-95-110 CP chiar și mai mari dar care sunt mai ieftine și accesibile.

Răspundem prompt la cererile dumneavoastră cu informații și oferte personalizate pentru echiparea corectă a utilajului agricol.